Des de l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta volem demanar la teva col·laboració.
L’associació, amb voluntat de treball i servei, dedica part del nostre temps lliure en benefici dels ciutadans amb qui compartim veïnatge a Palau-sacosta. Participem en el que, en termes municipals, es coneix com a “taules de participació”, ja siguin de mobilitat, seguretat i neteja i d’altres. Actua directament i diàriament, amb la regidora de barri i amb la resta de regidors quan és necessari per intentar resoldre els problemes, que a vegades semblen individuals, quan en realitat són col·lectius.
Per aquest motiu, estem potenciant els grups de WhatsApp per zones del nostre extens barri per poder-ne fer un seguiment de què està passant.
En aquests grups hi ha un responsable que té contacte directe amb la Junta de l’AV Palau-sacosta i alhora amb el grup de Seguretat de la Policia Municipal i de l’Ajuntament de Girona, de manera que qualsevol incidència important que passeu, es podrà redirigir ràpidament a qui correspongui.
Evidentment si hi ha alguna emergència o veieu quelcom entrant en una casa, cal trucar al telèfon d’emergència 092 o el 112.
Si et vols adherir, envia un WhatsApp al responsable de la teva zona:
També tenim un altre canal informatiu i de notícies de l’AV de Palau-sacosta on us anirem comunicant de manera puntual, activitats, notícies o esdeveniments que tinguin lloc al nostre barri. Només cal que escanegeu el següent codi QR i us podreu adherir al grup.

Altres vies d’informació i comunicació:


Correu electrònic: avpalau-sacosta@avpalau-sacosta.cat


Revista del barri: https://news.avpalau-sacosta.cat/


Web informativa: https://avpalau-sacosta.cat/


Telèfon de contacte: 676 96 38 01


Adreça: Local Social de Palau-sacosta – C/ Jocs Olímpics, nº 4 17003 Girona