AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

Resultat d'imatges de Mazo de la justicia

La web i el domini de avpalausacosta.wordpress.com, corresponen a L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta, amb NIF -G55163653  i domicili a Jocs Olimpics de Barcelona nº4 .  17003 Girona,  avpalau-sacosta@avpalau-sacosta.cat
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (des d’ara els continguts), pertanyen a L’associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta, o a tercers que han autoritzat el seu ús. Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta  presenta aquests continguts per informar dels seus serveis a avpalausacosta.wordpress.com, i autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre que s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web serà necessari incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (accés a la pàgina d’inici). Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a avpalausacosta.wordpress.com(framing).
PROTECCIÓ DE DADES Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades segons la normativa europea GDPR i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Romà Monreal i Bosch és el responsable legal de les dades i manté un tractament adequat i segur. Aquestes dades mai es traspassaran a una altra empresa però podran ser usats per a fins comercials de l’Associacio de veïns i veïnes de Palau-sacosta , sempre que el usuari així ho hagi indicat en el formulari.
RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS Encara que L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta manifesta que les referències de les creacions, productes i serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a AV.Palau-sacosta  fins a la contractació expressa d’una comanda. L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web. L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.
CONDICIONS D’ÚS L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’estat Espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.