LA CUINA VIRTUAL

CUINA VIRTUAL

El dia quinze de març, la nostra associació va endegar una campanya d’ajuda amb el lema SOMACASA i a la nostra web obríem una plana “ENS POTS AJUDAR? ET PODEM AJUDAR? COVID-19.

Va ser fàcil, vàrem poder ajudar a les persones, però sobretot va ser fàcil per la quantitat dels oferiments rebuts, des d’empreses de tots tipus a professionals, sobretot farmacèutics. Diem que va ser fàcil, perquè tot i l’absolut desconeixement de la malaltia, només havíem de fer una cosa: quedar-nos a casa, “confinar-nos”. Paraules com empatia, solidaritat, esforç i coratge es varen donar de la mà.

Els grups  de seguretat per WhatsApp, creats a mitjans de l’any passat per canalitzar les inquietuds i preocupacions, és vàrem convertir d’un dia per l’altre en EL CANAL, que la gent del barri de Palau va utilitzar per AJUDAR i AJUDAR-SE. Gràcies a tots, sou tots vosaltres que heu aconseguit fer barri.

Ara en comptes de parlar de CONFINAMENT, parlem de DESESCALADA I DE FASES. Amics i veïns, ens queden dies per continuar fent servir aquestes paraules, tot i que, ens atrevim a afegir un altre mot: PRUDÈNCIA. I és, en aquest context que des de l’Associació, volem donar continuïtat a aquesta tasca que s’ha creat de manera quasi espontània.


LA CUINA VIRTUAL, volem que sigui un punt de debat i reflexió obert a tothom. Les receptes poden ser molt variades i per a tots els gustos. Els ingredients poden ser l’empatia, la solidaritat, l’esforç, el coratge, la prudència i tots aquells que ens cohesionin com a barri.

 Estem pensant amb un seguit d’articles, vídeos i o conferències gravades i penjades en aquest punt de la web. Volem convidar a tothom del barri, que tingui quelcom a explicar. Tot seguit publicar l’enllaç en els WhatsApp de seguretat, per tenir la gent al dia.

I si parlem de CUINA, hem de parlar dels nostres productes i del comerç de proximitat. Volem aconseguir poder PUBLICAR I PUBLICITAR a tothom, també els professionals de qualsevol activitat. Som un barrí de cinc mil persones, ens hem de conèixer.

Bona cuina.


 

CONTACTE AMB NOSALTRES:

somacasa@avpalau-sacosta.cat