El consistori convocarà una reunió després de les festes de Nadal per tractar amb tots els veïns l’increment de robatoris i de pisos ocupats

L’Ajuntament de Girona vol tractar l’augment d’inseguretat en certs punts de la ciutat amb una taula de treball oberta a tots els barris. Diferents agents dels serveis socials i de seguretat es van reunir ahir al consistori per abordar la qüestió. Entre ells hi havia la Federació d’Associacions de Veïns de Girona, que aglutina només algunes entitats veïnals. És per aquest motiu que ara el consistori demana que la qüestió s’abordi amb tots els veïns. «És un tema de ciutat i, per tant, s’ha d’obrir a tots els barris. Després de les festes de Nadal, convocarem totes les associacions de veïns per decidir com abordar el tema», va explicar a aquest diari el vicealcalde i regidor de Seguretat, Eduard Berloso.

https://amp.diaridegirona.cat/girona/2018/12/15/girona-obre-tots-barris-taula/951784.html