NOTA INFORMATIVA

El divendres 20 de setembre finalitzen les obres de reurbanització de la cruïlla entre els carrers Reggio Emilia i Riu Cardener.
A partir de les 9:15h del matí inicien el treballs de senyalització per posar en servei la cruïlla entre els carrers Reggio Emilia i Riu Cardener i els treballs per revertir els canvis de sentit de circulació modificats al febrer a causa dels tancaments per les obres.
Les afectacions viàries previstes són les següents:
Primer. A partir de les 9:15 s’obre a la circulació de vehicles el carrers Reggio Emilia i Lluis Pericot i el carrer Riu Cardener en el tram comprès entre els carrers Riera de Mus i Reggio Emilia.
Segon. Es tanca a la circulació de vehicles el carrer Joaquim Riera Bertran per senyalitzar el canvi de sentit de circulació en aquest carrer i al carrer Riu Cardener entre Reggio Emilia i Migdia.
Es preveu que a partir de les 13 hores els carrers Riu Cardener i Joaquim Riera Bertran s’obrin a la circulació de vehicles.
Tercer. Tancament a la circulació de vehicles el carril esquerra sentit baixada del carrer Emilia Xargay per invertit el sentit de circulació i recuperar el doble sentit de circulació en aquest carrer.
Quart. Obertura del carril de gir cap a l’esquerra del carrer Migdia cap al carrer Emilia Xargay.
Cinquè. Tancament a la circulació de vehicles del carrer Josep Maria Pagès per invertir el sentit de circulació. S’obrirà de nou aquest carrer amb sentit de circulació des del carrer Avel.lí Artís cap al carrer d’Emilia Xargay.
ESCOLA BRESSOL GARBÍ I ESCOLA MARTA MATA
L’entrada a les escoles a les 9 s faran des del carrer Riu Cardener, com s’ha fet durant tot el període que ha durat l’obra.
Entre les 9:15 i les 115:30 hores, es recomana que les persones que vagin a l’escola en vehicle privat estacionin al carrer Josep Maria Pagès i s’acostin caminant.
A les 16:30, al finalitzar l’activitat escolar, els vehicles que es desplacin fins a les escoles hauran d’accedir pels carrers Avelí Artís o bé pel carrer Emilia Xargay atès que el carrer Joaquim Riera Bertran recupera el sentit de circulació des del carrer Emilia Xargay cap al carrer Riu Cardener.
Es recomana que seguiu les indicacions de la senyalització i les indicacions dels operaris que estiguin treballant a la zona.

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal. Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de notícies RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.caUincidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és SEPARADOR-6.jpg