El grup Bon Preu va obrir ahir el primer supermercat Esclat a Girona amb una superfície de vendes de més de 4.200 metres quadrats i 426 places d’aparcament. L’obertura de l’establiment ha suposat també la creació de 111 llocs de treball. Segons un comunicat de l’empresa, la majoria són de la ciutat de Girona i de les poblacions de l’entorn. La gran superfície disposa de totes les seccions habituals, on destaquen els productes frescos i té, com a novetats, l’espai de sushi, pizza al teu gust i parafarmàcia. Inclou també gran quantitat de producte local i de qualitat que, segons el grup, el situa com «el referent de productes de km 0 a Catalunya».

El Grup ha realitzat una inversió d’11,4 milions d’euros en la construcció del nou supermecat, situat al carrer de dalt de Can Turon, a la zona de l’Avellaneda, on l’any vinent ha d’obrir les portes un establiment de la multinacional francesa Leroy Merlin, especialitzada en bricolatge, construcció i decoració.

NOU ESCLAT A PALAU-SACOSTA , AL BARRI DE L’AVALLANEDA